Fototips

fototipsBilder av nyfødte som vi er alltid veldig godt gjennomtenkt og alle ting i forbindelse med hele økten, dens styling og fixin tallet, er mest skikkelig forberedt. Props vi har er perfekt tilpasset størrelsen på nyfødte, og faktisk de første fjorten dagene av sitt liv. Foto Neonatal oslo bør gjøres i de to første ukene av livet, og det er fordi barnet er når mesteparten av tiden sin drøm.

Ikke bare rekvisitter, men også klær, har vi justert liten modell. Alle luer og caps er spesielt utviklet for nyfødte. Band, som er satt kjæresten er justerbar slik at en forelder kan selv hvis den ønsker å gjøre et valg der avdrag vil gjerne se din trøst. I tillegg til fotografier av neonatal vi også bilder av ungdommer. Ikke bare spedbarn, men også barna et par år.

Før det kommer til fotoseanse, prøver vi å forberede hver kundes individuelle økt og dermed forberede en spesiell situasjon, for å presentere det før våre interessenter, slik at de kan se vår visjon og dermed presentere sine forslag. Det er alt forbedre vårt arbeid og dermed gjøre alle vil være fornøyd, og bare på at vi ønsker å gjøre hver klient føler spesiell.